Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
makepopcorn #6960 mikromanus, elég rossz véleményed van a játékról :) Persze én se értek egyet ezekkel az ingyen dolgokkal, amivel más lehet már egy éve küzd, a másik meg 2 hónap játék után megkapja egy hülye event árán, amiben veszteni valója sincs. Nem túl korrekt a kakaotól, ez tény.
A market valszeg nem véletlenül lett ilyen, biztosan lesz következmény. Például a tegnapi T1-es nodewar változtatás, hogy gearhez lettek kötve. Szerintem ez nem rossz, sőt jobb, hogy ki van kötve külön az AP/DP követelmény, így a hardcore játékosoknak kb. újra kell húzni egy tri-s boss cuccot, ha akarnak menni kisebbre, mivel nem elég csak levenni egy bheg kezest vagy egy urugont, mivel a kristályra szükség van a gearből. Lesz esély talán, nem tudom, csak első pöccre tűnik jó dolognak.
p2w-ről, meg hát... igen, az. A value pack az mindenképp megadja az alapját, hiszen a marketen eladott cuccodat vp nélkül sokkal veszteségesebben veheted ki, ez eléggé hátrány. Bár van az 1 napos loyalityért, és akkor 24 óra alatt kell eladni mindent. :P Persze, ez sem a legjobb megoldás, de nem feltétlen mondanám annyira p2w-nek a játékot, lineag2-ben szerintem durvább off szerón.
Ha nincs célja a guildeknek, hát legyen a magyar közösség a cél! :) Bár lehet, hogy tényleg már nincs mit tenni, mert nem működik együtt, és csak dédelgetett álmokat szövök, amikor bdo-ba belépek. Vagy a régi mmo-s emlékeimet megszépítette az idő, és nem emlékszek a rosszra, csak arra, hogy volt példa az összetartó csapatra, a közös sikerekre.
Előbb legyen egy kis nyár, hátha lesz summer sale ;)