Papichulo#83
"Megjegyzem, ismét baromi korrekt voltál a linkelésnél..."
Ha nem vetted volna eszre a screenshot-okat egy masik oldalrol linkeltem, nem en keszitettem! De legalabb en vettem a faradtsagot, hogy linkeljek valamit es bizonyitekokat mutassak, mig te csak a szadat teped es ezalatt is csak nagyreszt hulyesegeket mondasz ;)
"London, Riyadh és Tokió idejét mutató órák ugyebár nem azt a színezést használják, amit te itt szépen kiemeltél, hogy így néz ki! "
Te komolyan nem fogtad fel, hogy az egyik azert vilagos, a masik meg azert sotet, mert az adott napszakot igy akarja jelolni? Vilagos=nappal , sotet=ejszaka, Sherlock!
"Az pedig ugyebár ebből nem derült ki továbbra sem, hogy vajon Feger úrnak voltak-e exkluzív jogai vagy sem."
Eloszor te felhoztad, hogy lehet, hogy az Apple az egesz programot ellopta es nem tudjuk, hogy melyik program mit csinal. Erre mutattam screenshot-okat, melyek azt bizonyitjak, hogy mig a SwissRailClock, az valoban csak egy ora, addig az Apple oraja az idojarast mutat, vilagorakent funkcional, de meg ebreszto is van benne, ergo sokkal tobbet tud!
Masodszor belinkeltem egy masik programot, ami egy az egyben ugyanaz csinalja, mint Feger alkalmazasa es mivel azt nem jelentettek fel, nem szedettek le az appstore-bol, ezert ez is azt tamasztja ala, hogy nincsenek exkluziv jogai. De ha ezzel nem ertesz egyet, akkor lassuk a te bizonyitekaid. Nem mellebeszelest, tobb bekezdesnyi hulyeseget, hanem forrasokat!
"Nem kellene ennyire fényezni az Apple-t, attól még nem lesz tisztább cég. "
Nem tettem ezt. Sot: "Nem azt mondom, hogy az Apple ne fizessen semmit, elvegre van egy rahedli penze." (#16) Nalad ez a fenyezes?
"Elég megnézni, milyen dolgokkal támadták meg a Samsungot: egyik tétel a belső fém váz alkalmazása."
Hol? Az USA perben? Ott nem volt ilyesmi... mar egy masik topicban linkeltem neked egy reszletes leirast a perrol, de ezek szerint nem olvastad el!
"Arról már persze nem szól a fáma, hogy ezt hány készülékben használták már az Apple előtt "
Megint csak a tajekozatlansagodat bizonyitod, mivel ha korabban mar letezet ilyen megvalositas, akkor megtamadhatjak az Apple szabadalmat "prior art" cimen es torolni fogjak ezt a patent-et. Ugyanis korabban mar alkalmazott dolgot, nem lehet szabadalmaztatni!
Nem tudom elegszer hangsulyozni, hogy olvass, tanulj es csak aztan commentelj! ;)