• NEXUS6
    Tegnap a témobájl pont itt felkúrta a zagyam, úgyhogy nem náluk vettem meg a telcsit. 1 óráig vártam, de addig legalább tapiztam a kiállított cuccosokat. Aztán látom, hogy kihúzták a számom, megyek a négyes asztalhoz, a srác kényszeredett vigyorral csak néz, hogy bocsi, de még az előző ügyféllel foglalkozik. Egy csajszi ugyanis tollbamondta a panaszát.
    Ezzel még elvoltak vagy félóráig. A csaj egy faszvolt, az eladót felkúrta az égbe, úgy hogy miután lerázta a csajt szó nélkül elrohant.
    Kollégához fordulok, hogy segítsen már, rakjon vissza a listára mert már a 3. utánam következő számot rakják más ügyintézőhöz. A kolléga mondja, hogy szorri, de nem tudja, hogy a haver hova ment, de sok motivációt egyébként sem mutatott, hogy segítsen. Hát mondom neki, hogy én is sajnálom.
    Nem akartam bunkózni, hogy buktak egy ügyfelet. Most jár le a hűségnyilatkozat, vagy is jogosulttá válok új telóra, illetve hogy lelépjek. Ezáltal az utóbbit választottam.

Egy kóla után lehiggadtam visszamentem a Vodához.
    Kb földbegyökerezett a lábam, mert ott volt ugyan az a csaj aki másfél óráig elöttem a cirkuszt művelte. Ö is kiszúrt, nem tudom mit gondolt, hogy követem, vagy mifax. Én ezt isteni jelnek tekintettem, így számot már nem is húztam. Próbáltam tájékozódni, hogy mik a feltételeik, díjcsomagjaik, de valamiért sem a honlapjukat nem tudtam elérni, a kirakott szórólapok meg xart sem értek. 20 perc után feladtam.

Ma bementem szemben a Telenorhoz. Még ki sem esett a jegyautómatából a sorszám, már is hívtak. Egy kedves középkorú hölgy megpróbált rámtukmálni valami kamatmentes részletet, de momentán nem volt nálam semmi számlakivonat vagy ilyesmi. 25 percen belül enyém volt a teló. Ennyi.

Ja a témóbájl 2 éve volt szíves megszívatni a netstartos csomagjával (2 nap alatt 40 ezer forintos net számla, azóta imádom őket). Örülök, hogy valszeg megszabadulok végre tőlük. Ez így jött ki jól!