usersg#23
1) A laptop akkor is pc, ha földhöz vered magad. Az hogy te nem érted bele, az a te bajod. De ugyanarra való, ugyanúgy is lehet használni, csak elviheted egy táskában, gyengébb, és drágább. Ennyi a különbség.
Az meg hülyeség, hogy mindenki laptop -ot vesz asztali helyett, ez megint a saját családod alapján állítod, de ha nem, akkor mutass valamit. Gondolj bele. Ott a gép. Elromlott. De van monitor, van hangfal, ami normális. Van billentyűzet, van ház, van minden, csak valami kiment abban a nyomorult gépben. Bemennek, pc boltos húszér tesz bele másikat, hazamegy, bedugja, élet megy tovább. A te forgatókönyved szerint meg ki@nak mindent, és vesznek egy laptop -ot... második gépnek inkább.
2) Nem fognak kihalni, csak ha tudsz helyettük valami mást, ami ugyanazt tudja, ugyanolyan flexibilis módon, ugyanolyan kényelmesen, ugyanolyan hatékonysággal, és MINDENBEN. Amíg ilyet nem tudsz, addig nem halnak ki, ha meg tudnál, akkor tádádádámmm.... feltaláltad ismét a pc -t...
3) ÓÓ persze. Teljesen normális az, hogy 20 féle dologra van 30 féle kütyüm, google szemcsivel, gps, okosteló, laptop, minitv, vállamon visszapillantó tükör, tablet, kivetítő a zsebemben, vérnyomásmérő orvoshívó, okosfüles, okoscipő, okostojás... stb. Igen, biztos erre vágyik mindenki.
4) Valóban, de már megint ide kevered a másik beszélgetésben elhangzottakat. Én ott nem állítottam semmi olyat, hogy ami nekem nem kell, az másnak sem kell.