• usersg
    A laptop az pc. A cikk meg a pc kontra tábla/telefon memória felhasználási arányról szól. Így viszont értelmetlen amit leírtál.

A pc - mint írtam - gyakorlatilag nem helyettesíthető mobillal/tablettel, csak bizonyos feladatokat tudnak utóbbiak ellátni, ami ha egy héten egyszer is kevés, akkor már bajban vagy. Ezért aztán az otthonokban nem nagyon vesznek az emberek csak úgy egy táblát magában, mert annak nem sok értelme van. Értem én hogy azt fogod válaszolni hogy az unokanővéred volt pasijának az anyjának a régi szobatársa családjában pedig te már láttál ilyet, de nem ez a lényeg. Nem a kirívó esetek, hanem az, hogy egy weboldal megnézegetése, vagy egy 3 mondatnál hosszabb üzenet írása is nagyságrendekkel kényelmesebb pl egy lapossal, mint akármelyik tablettel. A telefon az rendben, divat is, ott is van nálad, megvan az az előnye, amiért megveszik azt. De ezeknek az embereknek sem csak mobiljuk van, azt nem árt megfigyelni. Valami kell mellé, mert kevés.
    Egy ilyen cikk meg csak marketing fogás, végülis baromira mindegy hogy mennyi memóriát mihez adnak el, főleg hogy van benne egy jó adag ferdítés, a lényeg a mögöttes üzenet, hogy ha trendi akarsz lenni, akkor szaladj vegyél magadnak tabletet. Erre született a cikk, és ezt valószínűleg el is fogja érni.