Faster Than Light - Space ship simulátor
  • sirdond
    1. achievement:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Full arsenal

Meg kell szerezni az összes elérhető system upgradet egyszerre. Ezek a cloaking device,drone control, crew teleporter. csak meg kell őket venni, nem kell beüzemelni vagy áram alá helyezni őket. én úgy csináltam,hogy indítottam easyn egy új játékot, nem költöttem semmire, csak gyűjtöttem a scrapet, amint 300 körül voltam kerestem egy store-t,amiben elérhető a 3 upgrade (ahogy észrevettem,ha vannak upgradek,akkor mindhárom megvehető egyszerre). Nem tudom a pontos ára, ha jól emlékszem, 60-75-150 az áruk, de 300 biztosan elég.

2.
    Tough little ship.

A lényeg,hogy le kell vinni a hull állapotát 1-re és túl kell élni,valamint fullra kell javítani. Ahogy csináltam: 100 scrap összegyűjt,keres egy store, majd ha megvan a store átugrasz egy mellette lévő szektorba ahol ellenséges hajó van, pajzs kikapcs, megvárod míg szépen leviszi 1-re a hullt, majd csata közben FTL az store-ba. Repair és megkapod az achievementet. Arra azért figyelni kell,hogy ha néha lőni kell az ellent,hogy ne 3-4 fegyverrel tüzeljen egyszerre, mert úgy nehéz kiszámítani,hogy túléld pont 1-el.

3.
    ennek nem tudom a pontos nevét

Ezt még nem szereztem meg,de elvileg akkor kapod meg,ha mindegyik fajból van egy a hajódon egyszerre. Elég nagy szerencse kell hozzá.

Én easyn csináltam az első kettőt, kis szerencsével akár egyszerre is meg tudod csinálni őket. Érdemes foglalkozni vele, mert a kezdő hajó egy rakat fos és nehéz vele haladni.

Biztonság kedvéért inkább spoilerba raktam.