1408893095.png
  • SaGa Jr
    Az a nagy térkép a "világ térkép" vagy inkább régió térkép nem a játékban bejárható terület térképe. Az egyelőre annál jóval kisebb és mindössze Free Palatinate of Dyrwood egy részét tartalmazza csak, ami így is ad bőven felfedezni valót.

Ettől függetlenül simán összejön az a 161 kis zóna, mert ugye minden háznak, minden szintnek egy adott házban, minden barlangnak legyen épp csak egy beugrónyi vagy tök ugyanolyan mint egy már bejárt barlang amitől csak a töltelékében (hogy milyen lények lakják) tér el, külön térkép jutott. Így "kis területen" is összejön az a kétszáz közeli felderíthető és bejárható helyszín.
    Mivel gyilkolásért XP nem jár csak felderítésért és feladat teljesítésért, így aki rámegy erre az viszonylag hamar eléri a szintlimitet és így kisebb problémát fognak majd okozni neki egyes ellenfelek.

Egy kis érdekesség spoiler-ben arról, hogy milyen sok "helyiség" elférhet egy egyébként sem nagy térképen belül:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Például a megszerezhető stronghold maga 26 területet/szintet/térképet jelent ha valaki teljesen helyrehozza azt, majd felderíti minden zugát. Azt akkro a város 4 kerületéről, az ott lévő házakról és szintjeikről nem is beszéltünk.

StrikeFor:
    Én ugyan csak 2 társsal nyomultam maximum és a karakterem mackójával, de útkeresési problémába nem botlottam. Ha valamiért nem tudták elérni az ellenfelet csak akkor nem támadtak vagy kerültek. A segítőknek ezt elkerülendő adok hosszú fegyvert, a mackót/időnként idézett lényeket (tárgyakból) meg hagyom előre menni tanknak. Varázslatokat nem használok, nem volt rájuk szükségem még.
    A harcokat meg mindig meglepetésből indítja a galeri, mert mindenhol, folyamatosan lopakodva nyomulok, így én veszem észre az ellenfeleket először, pozícionálom a csapatot, aztán az egész brancsnak kiadom egy utasítással a támadást és teszik a dolgukat.
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.03.29. 18:47:03