Ez addig jó amíg úgy haladnak a dolgok ahogy neked tetszik, abban a pillanatban ahogy nem már is uezt az érzést fogod érezni.
A játékosok/rajongók nem te vagy...hanem te meg sok másik ember.
...mindig azt hiszi az ember hogy na ez most az lesz! A játékosok nem tudják...egyének, esetleg kisebb csoportok, de a játékosok nem tudják mit is akarnak.
Ahogy a nagy címek mind úgy készültek hogy egy, esetleg pár arc megálmodta, és összerakta..mi pedig játszottunk vele..hónapokon keresztül.
Majd a nagy fanyalgás időszaka, több akciót-kevesebb akciót, szebb grafikát-nem fontos a grafika, részletesebb karakterfejlesztés-minek pöcsölni a pontokkal...stb.
..hol van már az a szabadság mikor a BG2-ben megmérgeztek..és több órák játékát, én esetemben napok játékát kicseszték a kukába..semmi nem utalt rá, egyszer csak mindenki meghalt..és külön történet volt hogy megúszd...de ahhoz olyan mentést kellett visszatölteni hogy legyen erre még időd.
..nem azt mondom hogy te vagy ő nem tudja mi a f@sza egy CRPG-ben, sztem én is tudom. ...azt mondom hogy már 1000 ember sem gondolkodik egyformán.
Van egy fejlesztő és bamm ezt álmodtam meg...ha tetszik megosztom veletek, ti pedig fizettek. A végén egy Molyneux lesz, vagy elsüllyed.