1408893095.png
  • Samurai84
    Én azt mondanám - de cáfoljon meg aki jobban ért hozzá - hogy félig old school félig modern. X számú spellt tudsz ellőni minden szinten, de később az alacsonyabb szintű spellekből majd többet lehet. Van harc közben ez a fura endurance regen, eszerint kell beosztani a dolgokat, nem rossz, de még nekem is sok dolog nem világos.
    Ami szerintem jó, hogy pl. szörnyekről alapból semmit nem tudsz, csak minimál infókat. Ahogy egyre többet versz le, úgy fogod megismerni a részletes statjaikat (ergo jobban fel tudsz készülni).
    Ami nem tetszett sokszor előfordult h teljesen random emberkém ment bele a beszélgetésbe, kereskedni stb. Nem tudom van-e jelentősége vagy azt nézi hogy a partyban van-e jó beszélőkés ember, de ha valakit meg akarok győzni hogy ugyan
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    adja már el nekem a sárkánytojásokat harc nélkül
    akkor ne a tufaagyú barbárom akarjon diplomata lenni. Persze ez csak egy béta.
    Szintén nem tetszett, hogy rengeteg übermonster várt rám (pókkirálynő, valami furcsa faemberek, ogre, überwolf), de ez szerintem csak a béta számlájára írható.
    Jó lesz ez.