fluency#1807
Javasoltam már neked, hogy vedd le a nehézséget. A nehézséget játék közben is tudod állítani. Bár ahogy nézem csak olyan területeken lép életbe, ahol még nem jártál.
Ez nem személyes, de felesleges keménykedni egy rpg-ban úgy, hogy nem ismered a játék világát és mechanikáját. Vagyis lehet, csak ezzel szopatod magad, főleg, ha ritkán játszol ilyen stílusú játékokkal.
Viszont adnék néhány tippet, ha nem gond. Mindig nézd meg az ellenség értékeit ( ha ráállítod a kurzort kiírja az értékeket). Mekkora a védelme, mire immunis vagy mire van sebzéscsökkentése. A chat ablakban pedig nézd harc közben, hogy milyen típusú sebzést okoznak neked. A páncélok különböző sebzéscsökkentő értékekkel rendelkeznek Szúró/vágó/zúzó/+valamelyik elem(-ek) elleni védelem. A fegyverek szintén. Ezek helyes megválasztásával megtudod magadnak könnyíteni a dolgokat, nem is kicsit. Ha ezt a befutós technikát alkalmazod, akkor nem árt ha a legnagyobb védelművel teszed, mert rá fognak aggrózni és őt sebzik először.
Mechanika legyen valakinél magasabb értéken, mert a csapdák kellemetlenek tudnak lenni.
Ha felbérelsz egy vagy több kalandort ( a fogadóban), akkor azt érdemes úgy csinálnod az elején, hogy miután kijöttél a barlangból nem állsz meg csatázni sehol, hanem kikerülve mindent egyenesen a városba mész. Ide úgyis vissza tudsz jönni utánna. A kalandor -1 szinttel és kevesebb xp-vel rendelkezik, mint te és minnél később veszel fel egyet, annál nagyobb lesz az xp különbsége a főkari és közte.
Dobok még egy GameBanshee-s linket, amit én is szoktam használni, mert itt számszerűsítve is vannak a dolgok, nagyon hasznos: PillarsOfEternity Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.09. 08:37:41