Malachit#1787
Tegnap este feltettem a játékot és a magyar fordítást is hozzá. Szép lett.
Csak a karakter generálás elkezdéséig jutottam időhiány miatt. Igazi varázslónak melyik fajt és alfajt ajánljátok? Egyből megzavartak az elnevezések (pl. itt az erő az a hatalom néven fut?), de legalább ott a leírás mindre, hogy mihez kell/ad pluszt. Majd elolvasgatom.
Alapból klasszikus varázslót gondoltam el. Erő nem kell, Dex se nagyon. Egészség az átlag alatti valamivel. Helyette magas int, bölcsesség és karizma. A varázslatok kiválasztásánál léptem ki. Na ott is filóztam mert 4-et engedett volna felvenni. (Oké 1.-es szint, ne egyből démon idézés, idő fagyasztás és sérthetetlenség burok :D ). Ha jól néztem alap klasszikus varázslatok közül lehet válogatni valamennyire. Magic missile (más néven futott ha jól láttam) alap felvétel lesz. Szerintem a védekezés miatt felveszem még a pajzsot és talán a mirror image-et is (megint más néven futott magyarul, nem tudom már mi volt). Az utolsó támadó varázslaton kell gondolkodni nagyon, mert közel így nem mehetek, talán a fagyfelhő használhatónak tűnik.
Tud valaki esetleg a játékhoz külső pre karakter generálót linkelni, ahol előre megnézhetném a lehetőségeket és elkészíthetem mit szeretnék?