lonvard#1766
Nézd, egy félisten megengedheti magának, hogy visszatöltse az állást. :D Az első talentemet odaadom két fegyveres harcra inkább. Ördögi dolgot találtam ki. Szóval a macskaformának gyors támadása van. A két fegyveres harc talentje meg hozzácsapódik mikor macska formában vagyunk, mert akkor karmokkal harcolunk. Vagyis a gyors macskasebességet a még gyorsabb macskasebességnövelő képességgel még sokkal gyorsabbra növelhetem, ha megkapja ezt a talentet. Na de viszont a macskának nincsenek szarvai. Újra kell kezdenem a játékot, mint látjuk. Na most az a dilemmám, hogy elffel nem vagyok hajlandó játszani, mert az vézna. De mért ne lehetnék én egy félisteni képességekkel megáldott ember macskanő? Csak egy nőnek meg rosszul áll a puska a háton. És az nekem annyira tetszik. Na mindegy, akkor elf férfi leszek. Az olyan macskás. És az elfek mint tudjuk, különleges népek, kiemelkedő dexterity, meg minden amit konzollal hozzájuk csapok. Ah! Pedig zabálom a karakterem a szarvacskáival. De hát minden kezdet nehéz, most rábuzultam erre a macskaformára. :D
Update: elffel mégse leszek. Ember macskanődruida a választásom. Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.06.03. 10:30:52