lonvard#1713
Első részben akkor gondolom nincs ilyen. Mert elég gyorsnak érzem a csatát, lemaradok egy-két körről, tehát például a varázsló elkezd lövöldözni magától, mert elfelejtettem feladatot adni neki egy varázslás után. Gondolom szokni kell. Ami tetszik, hogy nem látom az ellenség életerejét, és igen erős lényekbe is bele lehet szaladni az elején. Rögtön úgy kezdtem, hogy megnéztem a konzol parancsokat, és kicsit felhúztam a karakter tulajdonságait (nem szeretem a torz karaktereket, amikor nagyon intelligens, de cserébe nagyon nincs fizikuma, meg ilyenek), adtam a kezébe egy puskát, egy valamivel jobb armort, meg egy jobb rapiert. Aztán összeeresztettem a barlangi medvével. Rápuskáztam (mentalistával vagyok, de lehet nem sokáig, mert nem érzem, hogy ez a karakter most mi), utána próbáltam valami elmetrükköt a maci ellen, de magasról tett rá, két ütéssel elintézett. Másodjára már az Arany-völgyben összeszedett elf varázslóval párban mentem, akkor el tudtuk intézni. Ami nem tetszett, hogy elvileg agyoncsapta az elfet a medve, de miután én túléltem, feltápászkodott az elf is. Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.28. 08:18:04