1921
-
#1721 Mint Paladin,pap nem igazán opció, hogy lopkodjak morális okokból - van tipped jó pénzszerzési módszerre? Szerk.: PoE2
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2019.05.28. 11:13:11 -
#1720 ja értem köszi
-
CrashBoostZoom #1719 Az nem torz hanem reális karakter. A varázslónak aki nyilván naphosszat tanulta a varázsigéket nem nagyon van ideje súlyokat emelgetni meg hasonlók. Így legalább úgy használod a karaktereket ahogyan kell. Félisteni szintű statokkal nagyon unalmas lenne (legalábbis nekem).
A Cipher pedig nem éppen kezdőbarát mivel te választod a szintlépéskor, hogy milyen powereket akarsz használni (a döntés végleges és nem tanulhatod meg az összeset) és nem árt tudni, hogy melyiket érdemes használni a játék során.
A maci valószínűleg endurance-át ütötte le nem az HP-ját. Olyankor mindig felkelnek a harcok végeztével. Ha elfogy a HP akkor azért nagy debuff-ok járnak, nehezebb fokozaton pedig permadeath. -
Daermon #1718 Szintlépéskor van olyan skill. -
#1717 azt hol tudom kiválasztani hogy mondjuk kétkezes fegyver stilust használja? -
Daermon #1716 Van kétkezes, egy kezes, kétfegyveres stílus választás. Plusz a lovagi fegyverspec, stb... ott benne van a leírásban mikre vonatkozik és mit ad. -
Daermon #1715 Azért mert felkel fogyott a HP-ja, nem lesz maxon, plusz sérülést szerzett, tehát van negativ módosítója.
Nekem egyébként a PoE2-ben nem tetszik a körökre osztott menet, az eredeti sokkal jobb. :) -
#1714 Azt hol látom hogy egy karakter melyik fegyverhez ért jobban, vagy van-e kedvenc fegyvere, mert az egyik most kettő tőrrel harcol de adhatok e neki kardot vagy mivel zsivány kategoria mondjuk pajzsal buzogánnyal nem olyan hatásos? -
lonvard #1713 Első részben akkor gondolom nincs ilyen. Mert elég gyorsnak érzem a csatát, lemaradok egy-két körről, tehát például a varázsló elkezd lövöldözni magától, mert elfelejtettem feladatot adni neki egy varázslás után. Gondolom szokni kell. Ami tetszik, hogy nem látom az ellenség életerejét, és igen erős lényekbe is bele lehet szaladni az elején. Rögtön úgy kezdtem, hogy megnéztem a konzol parancsokat, és kicsit felhúztam a karakter tulajdonságait (nem szeretem a torz karaktereket, amikor nagyon intelligens, de cserébe nagyon nincs fizikuma, meg ilyenek), adtam a kezébe egy puskát, egy valamivel jobb armort, meg egy jobb rapiert. Aztán összeeresztettem a barlangi medvével. Rápuskáztam (mentalistával vagyok, de lehet nem sokáig, mert nem érzem, hogy ez a karakter most mi), utána próbáltam valami elmetrükköt a maci ellen, de magasról tett rá, két ütéssel elintézett. Másodjára már az Arany-völgyben összeszedett elf varázslóval párban mentem, akkor el tudtuk intézni. Ami nem tetszett, hogy elvileg agyoncsapta az elfet a medve, de miután én túléltem, feltápászkodott az elf is.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.05.28. 08:18:04 -
fluency #1712 Jól látod, precízebben lehet játszani. :) Elég jól lehet tervezgetni turn based módban. Ezt az RTwP módban nem igen lehetett, mert nem volt rá elég időd/láttad át annyi idő alatt.
Veteránt azért kezdtem, mert úgy terveztem, hogy mivel nem sietek sehova nyomatom azon. Mondjuk lehet bukni simán, pl. a Giant Cave Grub beborított párszor. :) -
#1711 Gondolom kevesebb csatát buksz/kell újra kezdened mi? Precízebben tudod irányítani a csapatot... ez a gyanúm szerk.: én normálon tolom, mert nem vagyok a műfajhoz szokva és azért szeretnék haladni is:)
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2019.05.27. 23:35:07 -
fluency #1710 "Turn based combat jól meg fogja nyújtani a játékidőt már most látom, nyeheh" Először én is azt hittem, de nem lesz olyan durva. Tudod a harcot gyorsítani. Én veteránon gyorsabban haladok, mint elsőre gondoltam a körökre osztott harc miatt. -
#1709 Egyet értek:)
Én most a kettőnek estem neki és nagyon elkapott a hangulata. Turn based combat jól meg fogja nyújtani a játékidőt már most látom, nyeheh.
Egy kis mókaként a main karakterem egy régi ikonikus figura lett - crossover a csudás Eora világához :D
Priest+paladin vegyes class. -
Daermon #1708 Arany-völgy majdnem a legkisebb helyszín. Az egy falu, szerintem pont elég nagy. :) De a városok nagyobbak, rettenetesen az elején vagy. -
lonvard #1707 Pont most jelentkezem kritikával. Ugye Baldurs Gate 1-2-höz szokott szemmel vizslatom. Az újítások tényleg sokat raknak hozzá, kicsit olyan mint egy fantasy regény, vagy inkább lapozgatós könyv. De viszont a térképek, amiken idáig keresztülmentem (Arany-völgy faluban dekkolok) kicsik, maga a falu is nagyon szimbolikus, nincs kidolgozva, kevés ember lézeng mindenfelé, szóval nincs meg az atmoszféra, ami kellene nekem.
Aki végigtolta már, attól kérdem, hogy ez végig így lesz? Kis térképek, városok kidolgozatlanok, stb. ? -
#1706 még csak félorát toltam de igényes munka, magyaritás is
Élő,lélegző világ...a történetmesélés élvezetes, jó iparos munka :-D -
lonvard #1705 Nagyon durva. Idáig nem játszottam vele, és már nem is reméltem, de ez most visszaröppent a Baldur's Gate-es időkbe, mikor annak is nagy nehezen elkészült a magyarítása, és végigtolhattam. Fú, imádni fogom. :) Ez az élet, látjátok! Fenébe a kocsikkal, a nőkkel, a kábszerrel! Csinálhatok valami fasza paplovag karaktert, vagy esetleg varázslót, nem is tudom melyiket, huh. :D -
#1704 remek eme hír :-D -
Daermon #1703 Megjelent a magyarítás :) -
#1702 Én tesztelgetem a fordítást. Profi munka, eddig egy hibát adtam le, de arra meg azt mondta az oldal, hogy nem adtam le hibát. Majd ma meglesem megint. Lassan, nagyon lassan haladok a játékkal, eddig nem találtam csak a fentebb említett elírást. Viszont sajna gyorsabban nem fogk haladni, mert a szememmel közben bajok lettek, lehet műtét, etc... 20-30 perceknél nem tudok többet monitornál ülni... mindegy is. A kérdés, hogy meddig lehet küldeni a hiákat nektek?
Üdv -
#1701 Pech. Akkor erről lemaradtam. -
#1700 Már lezárult a jelentkezés. -
#1699 Én mondjuk eddig egy hibát nem találtam :D -
Renegade #1698 isis, ha jelentkezel náluk, kapsz egy kódot, ami után települ, de most még van jelentési kötelezettséged, ami nem tűnik lehetetlen vállalásnak (ha hibát találsz, szólsz).
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2019.04.10. 11:55:14 -
#1697 Akkor ez most elkészült és elérhető vagy sem? -
Hegyirabló #1696 Szia!
Köszi!
Ez lett volna a következő kérdésem, hogy melyik verziót érdemes megvenni. :) -
fluency #1695 A fene, kicsúsztam az időből. A különbséget a Hero és a Definitive között az árra értettem. :)
link -
fluency #1694 Nézd, aki izometrikus rpg-kel játsztik, annak nem a grafika a fő szempont. Javaslom, hogy torrentezd le és nézd meg, hogy mennyire jön be. Ha nem: kuka. Ha pedig bejön, akkor megveszed és játszol vele.
Ui: Ha megveszed, akkor érdemes a definitive edition-t megvenni, mert most alig van különbség a hero és a definitve között.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.03.31. 07:49:03 -
Daermon #1693 Szerintem teljesen rendben van a grafika. -
Hegyirabló #1692 Szerintem meg nem. Ezek a Fortniteosok mindenhol ezt csinálják. -
#1691 Szerintem ironizált.. -
#1690 ég és föld ilyen gagyi játékhoz képest, akkor menj a Fortnite topikba ne itt fikázzd a játékot -
#1689 Szerintem nagyon ronda, én biztos még torrenttel se piszkálnám.
Tudok egy nagyon jó grafikájú játékot.
Fortnite. -
Hegyirabló #1688 Sziasztok!
Én csak videókat láttam eddig a játékról. Aki játszott már vele, nem csúnya a grafikája? Köszi! -
#1687 Még pár hét a belső teszt. -
Renegade #1686 100% -
Daermon #1685 Bocs, most ránéztem gyors: 99% :D -
#1684 Az jó. Akkor mire én ráérek, addigra 100%, hogy készen lesz. -
Daermon #1683 98%, mert volt novemberben egy kb -10% az utolsó patch miatt, ami miatt új szöveg is volt. Úgyhogy lassan kész. -
#1682 És most hol tart?