1408893095.png
  • Renegade
    na ezért haragszom nagyon a fantasy mmo-kra, mi a francért kellett a crafting?

tegye fel az a papiros szerepjátékosok (klasszik crpg fan) a kezét akiknél ez legalább egyszer is megtörténhetett:

DM: Az ellenfeleitek lerohannak titeteket, az orkok vezére pusztító csapást mér rád, de ügyeségednek hála a pajzsod felfogja a fejedet szétzúzni akaró támadást, de sajnos a már megviselt pajzsod kettétörik, mit csinálsz?

Harcos: semmi vész, itt egy szikla, ütök rá kettőt, lesz belőle vas! van bányász/földmérő/kövek szakértője magiszteri titulusom, köv körben csinálok egy acél pajzsot, amibe belerakom a múlt héten talált bányászbéka lábát, így +3 időjoslás és +4 vizilégézésem is lesz!

Dm:.... o0 dehát hogy?!

Harcos: itt egy tábortűz, majd ebben kikovácsolom

Vazsi: bár kétt körrel ezelőtt az ogre rámdobott egy sziklát és eltört minden csontom, de mivel az előzö körben virágokat szedtem és lepkét legeltem már maxon is vagyok! Elsütöm a miden életet elpusztító, de a csapattársaimat gyógyító 1. szintű varázslatot (természetesen a mannám is maxra került egy kör alatt) és nyertünk!

DM: hogy mi? o0

Erdei elf: jaj de jó, gyorsan megnyúzom az összes orkot elszopogatom a szemüket és kupát csinálok a koponyájukból, ezért biztos ad pár ezüstöt a szatócs!

Mindenki: most miért ugrott ki a a DM az ablakon?