-
Sziasztok!
Teljesen véletlenül próbáltam ki ezt a játékot abban a tudatban, hogy ez egy körökre osztott játék, tehát abszolút nem fog tetszeni...amióta először megláttam a menüt leesett az állam, és egyre jobban csak lejjebb esett. A menü egyszerű, szép, igényes, a karaktergenerálás eszméletlen részletes, az infók érdekesek, a töltelékszöveget sem érzem feleslegesnek, izgalmas.
Folyamatosan arra gondolok, hogy ez nem az én műfajom, ez engem nem érdekel...most tartom másfél óra játéknál, és egyre jobban tetszik ez a játék. Hihetetlen részletes, imádom a kialakítását, és ami a legjobb: nem veszem észre, hogy körökre osztott (ettől ijedtem meg nagyon, csak adtam egy sanszot azért neki)
Amikor megláttam, hogy az átvezetők alatt vannak ilyen "események" mint a szerepjátékokban, ahol pl le van írva pár mondatban egy esemény, és több féle képpen tudsz rá reagálni, hát ez fantasztikus.
A játék érzem, hogy be fog szippantani pedig azt hittem 2 perc után törölni fogom.
A negatív, ami az én hiányosságom igazából, az az angol. Értem a szöveget, képbe vagyok, de mivel 10ből nem értek csak 6 szót, ezért épphogy csak a lényeget tudom kiszűrni, és csak arra elég a tudásom, hogy tudjam mi miért történik, vagy mi miért van. Én igazából így is élvezem, de van egy olyan érzésem, hogy nehezebb lesz a nyelvezete. Amúgy nagyon szép és igényes angol szövege van.
Elég halott a topik. Mivel valszeg úgy sem fogom letörölni, ezért megkérhetnék valakit, hogy írjon róla pár sort, hogy mire számíthatok a játékban? Lesz benne szabad kalandozás, nehezebb részek ahová érdemes később menni, legendary itemek, és van lehetőség olyan karakter build elkészítésére, hogy üssön mint az állat? :D Az a baj, hogy annyira sokat adott a játék, és annyira másra számítottam, hogy úgy érzem tényleg muszáj leszek ezzel játszani :D