1408893095.png
  • MrStokes
    Mage-vel az elejen szerintem erdemes lenne egybol eljutnod az elso telepulesre, mert ott 2 plussz fovel gyarapodhat a csapatod, amibol az egyik fo pont egy tank, aki kell ahhoz, hogy ne allandoan a mage-edet akarja minden ellenfel bucira verni.
    Ha mar kibovult a letszam, visszamehetsz az elso teruletre, amin atkelsz majd, mielott elered az elso telepulest.

En druidat inditottam, o a varazslatok mellett kozelharcban is megallja tobbe-kevesbe a helyet, neki 40-50% recovery-t csokkeno pancelokat hasznalok, de gyakorlatilag ot hasznalom masodlagos tankkent, es meg igy sem eleg neki. :)

Mage-nek en inkabb konnyu pancelokat hasznalok, persze folyamatosan figyelni kell ra, hogy lehetoleg ne o legyen a celpont.
    Sztem probalgasd, hogy neked melyik valik be a legjobban annak fenyeben, hogy mennyire tudod ot eletben tartani.

Nezd majd meg a csatlakozo tank karakter kepessegeit, lesz ott egy, ami arra hivatott, hogy magara vonja 1-2 ellenfel figyelmet, amit majd kesobb fejleszthetsz, hogy egyszerre meg tobb ellenfel figyelmet legyen kepes lekotni.

Nalam egyebkent az elejen eloszeretettel abajgattak a mage tarsamat az ellenfelek, ez miatt valasztottam neki kezdetben az Arcane Veil talent-et. A mage tars kesobb mar kevesbe az ellenfelek celpontja, most valamiert mar a druidam az elso szamu foellenseg.