Papichulo#598
Te most itt tulajdonkeppen mire valaszoltal? Ahogy latom csak kis reszben arra, amit en irtam, mig a legnagyobb erofeszitesedet ismet a szanalmas magyarazkodasod kototte le. Neha mar ugy vagyok veled, hogy inkabb sajnallak, mint nevetsegesnek tartalak... komolyan!
"a két bejelentkezés történt-e egyazon IP címről vagy van-e egyező hardver azonosító. Nem hinném hogy lenne"
Nezdd, sokra nem tartalak teged, de azert nem gondolom, hogy ekkora nagy barom vagy :)
De azert hozzatennem, hogy erdekes modon a "gyanus" hozzaszolo azon "gyanus" hozzaszolas ota egyszer sem lepett be a "gyanus" accounttal, melyet az en hozzaszolasom utan 3 nappal hoztak letre... biztos erre is lesz egy frappans magyarazatod ;)
"nekem lenne másik regem (mint ahogy nincs is). De már megtanultam itt a fórumon, hogy mindenki magából indul ki. "
Persze, magambol. En szamtaln sockpuppettel rendelkezem itt, amit az is bizonyit, hogy...??? Peldaul ezert hivatkozok itt mas sg-s postokra... ja, de megsem, az is te vagy!
"Hadd ne ragozzam, hogy itt melyikünk járatja le önmagát."
Azt latod nem kell... rajtad rohog mindenki!
ps: Kulonosen tetszett a kis jogi okfejtesed! Az - is - vilagklasszis volt, ugyved ur! :)