Ugyanis mikor ezt te így leírtad, nem volt egyetlen olyan per sem megemlítve, amiben az Apple el lett volna marasztalva. ÉN voltam az, aki megemlítette a Motorola elleni elvesztett perüket. Szóval ne akarj ismét mellébeszélni, mikor nincs igazad... És megjegyzem, ha már annyira visszanézegetős vagy, nézz már oda is vissza, ott a link az idézett válaszomnál
És ismét eljutottunk odáig, hogy rágalmazol, bár ugyebár bizonyítani semmit nem tudsz. Erre mondják azt, hogy aljas és szánalmas. Vakon dobálózol ismét a vádakkal. Ami szintén baromi érdekes: ismét akkor kezdesz rágalmazni, amikor egy neked nem tetsző véleményt ír le valaki. Mert gondolom azt ugyebár nem tudod bizonyítani, hogy nekem lenne másik regem (mint ahogy nincs is). De már megtanultam itt a fórumon, hogy mindenki magából indul ki. Szánalomra méltó magatartás.
De tudod mit, tessék, kérd meg a fórum valamelyik moderátorát, hogy nézzen utána, hogy a két bejelentkezés történt-e egyazon IP címről vagy van-e egyező hardver azonosító. Nem hinném hogy lenne, ugyanis mint írtam, nekem 1, azaz egy darab regem van, ez. És ez az undorító és szánalmas viselkedés, mikor már más is azt mondja, hogy nincs igazad, de te akkor is gyorsan kitalálsz valami kifogást. Megjegyzem, én viszont ténylegesen jogosan jelezhetném ezt a vádaskodást a moderátorok felé.
Egyébiránt javaslom, nézz utána, hogy az u.n. "másolási perek" milyen címen is kerülnek be a bíróságra. Megsúgom, egytől egyig szabadalmi perekként, ugyanis olyan nincs a szabadalmi jogban, hogy másolás, csupán olyan, hogy szabadalom sértés. Szoftverjogban már előkerülhet a másolás, igen, de hardverek esetében ilyen kategória nincs.
Ja, apróság: 100%-ig egyetért velem az illető, de azért ő is leírta, hogy van, amiben hülyeséget írtam. Mintha itt azért lenne néminemű ellentmondás a két dolog között... "Valóban, vannak tévedései lordsithlordnak. Nem feltétlenül hülyeség, amit mond, de nem is teljesen igaz abban a formában, ahogy ő mondja." Igen, ez tényleg azt mutatja, hogy teljesen egyetért velem az illető...
Hadd ne ragozzam, hogy itt melyikünk járatja le önmagát. Mikor már csak a rágalmazás marad a tárházadban, akkor szerintem erre a választ már te magad kinyilatkoztattad elég jól látható módon...