• Papichulo
    "No, akkor tessék mondani, mitől elhalt ez a topik???"

Attol, hogy mar semmi erdemi kommunikacio nem zajlott itt, csak a magadfajta erolkodesek.

"Arról aztán én igazán nem tehetek, hogy nem tetszik egyeseknek, hogy az agyon istenített cégük szépen kapott egy arcul csapást"

Abszolut nem erdekel, mivel van alternativa. De az, hogy te kulonbozo hibak miatt idejossz oromkodni, kozben azon gondolkozva, hogy vegre, most aztan majd jol megmondhatom ezeknek, na ez szanalmas.

"Nem fogom neked keresgélni, hogy hol hangzott el a leírt mondat. "

Isten ments! Meg talan kiderulne, hogy megsem ugy volt ahogy te mondtad. Mint mar szamtalanszor azelott.

edit: Ki is derult. Sohasem mondtam ilyet... az #593-ban idezett kijelentes, abban a pillanatban helyes is volt. De aztan emlitettel egyetlen esetet, az en tobbesszamu kijelentesemre. Most pedig kuldhetsz is errol linket, hogy utana tudjak nezni, mivel neked mar nem hiszek! Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy itt masolasrol volt szo, nem pedig szabadalomsertesrol... annyi szintu FAIL ez mar reszedrol, hogy gyonyoru!

"érdemes visszanézni, ugyanis más rájött a titok nyitjára"

Leszarom, hogy egy par nappal elotte regisztralt ember miket irogat oda, raadasul 100%-ig a te allaspontodat alatamasztva. Siman kinezek beloled egy sockpuppet-et...

"Tudod, ez az undorító, nem pedig az, hogy én egy átíratnál nem vettem észre az idézőjelet"

Eloszor is, ilyenkor jelezzuk, hogy lehet benne hiba, vagy nem rakjuk idezojelbe! De nem is ezert vetlek meg teged rettenetesen. Hanem mert hazugsaggal vadoltal, majd, hogy ezt bizonyitani tudd, megvaltoztattad az altalam irtakat. Ha eredeti formaban idezted volna be, akkor az nem lett volna inkriminalo a reszemre. Ha jol irod be, akkor az az en allaspontomat erositi. Na, ezert volt hanyinger az eljarasod. Nem azert mert elgepeltel valamit!

Abszolut nem erdekel ez a mostani magyarazkodasod sem. Elottem vegleg lejarattad magad, mind szakmailag, mind emberileg.