No, akkor tessék mondani, mitől elhalt ez a topik???
Tegnap ti még itt javában írtatok...
Arról aztán én igazán nem tehetek, hogy nem tetszik egyeseknek, hogy az agyon istenített cégük szépen kapott egy arcul csapást, mert ezúttal nem jött össze nekik a szabadalmi trollkodásuk...
Nem fogom neked keresgélni, hogy hol hangzott el a leírt mondat. Nem is mondtam, hogy szó szerint ez lett leírva, de a lényege ez volt. Sőt, ha jól rémlik, pont te voltál az, aki ezt leírta, majd amikor én leírtam a Motorola vs Apple esetet, mikor a Motorola nyert és az Apple-t elmarasztalták, a témát természetesen már nem reagáltad le. De te biztos tudod, hiszen olyan szépen észreveszel dolgokat 2 hónapos beírásokban...
Megjegyzem, ma ránéztem arra a topikra, amiben nekiálltál fenyegetőzni, érdemes visszanézni, ugyanis más rájött a titok nyitjára: mivel távoli asztalkezeléssel volt csak netem akkortájt, nem volt vágólapom, így igen, véthettem hibákat. De amiért érdemes ránézni: érdekes módon másnak az is feltűnt, hogy helyesírási hibákat is javítottam (pl betűkimaradásokat), sőt, volt, ahol én vétettem az átírásnál. De persze ez nem felelt volna meg a te rágalmazásos elméletednek, nem tudtál volna oly undorító módon fenyegetőzni, ha picit jobban utánanézel az akkori idézeteimnek.
Megjegyzem, ha már a mindig a vitakultúrával jössz, az már régen jelzi, hogy komoly hiányosságaid vannak egy témában, ha kénytelen vagy fenyegetőzni...
Tudod, ez az undorító, nem pedig az, hogy én egy átíratnál nem vettem észre az idézőjelet (ahhoz pedig sok sikert, hogy egy 7"-os táblán észrevegyél ilyesmit távoli asztalkezelésnél, mikor helyenként azt nem látja az ember, hogy milyen betűt írt ki, mivel olyan baromi jó felbontásban megy át a kép). De azt is érdemes megnézni, vajon akkortájt hány felesleges betű volt a hozzászólásaimban vagy hány helyesírási hiba (hála szintén a remek felbontásnak, ami miatt szépen összemosódnak a betűk).
De azt hiszem, nekem okom nincs a magyarázkodásra. Nem én fenyegetőztem, nem én oktatom ki a fél világot. Ja és nem én vagyok az, aki inkább nekiáll okoskodni, de nem ismeri be, ha hibázott...