• Papichulo
    Ennyire telt? Tenyleg ennyit tudtal osszeerolkodni?

Sajnos az a gond, hogy te meg a wikipedia szocikkenek az elso mondataig sem jutottal el. Dehat mit is vartam valakitol, aki meg az iPhone nevet sem tudja rendesen leirni, meg ugy altalalaban a magyar helyesirasa is egy rosszul tanulo altalanos iskolas szintjen rekedt meg... tudom, hogy ez nagyon a vegso erv, de iszonyatosan irrital, ha valaki a nagyvilag elott ennyire konzekvensen jaratja le magat... sorry... ja, most akkor vagjal vissza azzal, hogy en meg nem hasznalok ekezeteket! ;)

Ugy erzed, hogy te fogod definialni a "patent troll" kifejezest? Csak azert mert par hasonloan felretajekozott ember, mint te ugy dontott? Talan meg azt is elfogadnad forrasnak, ha a te postodat linkelne valaki, mint definiciot? De OK, legyen, mutass egy linket barmilyen authority oldalrol, ahol a te ertelmezesedet tartjak elfogadhatonak. Nem fogsz tudni, mivel fuszalakba kapaszkodsz, hogy kimagyarazd a tudatlansagodat. En tenyeket mutattam, most akkor alljal elo te valamivel!

A moralis ertekrendeddel meg, mely alapjan a Samsung semmi torvenyellenest nem kovetett el, nyugodtan mehetsz Kinaba, mert ott van kb. hasonlo szint.

ps: Nem szoktam ilyen stilusban irni, de a velem szemben hasznalt lekicsinylo hangnem alapjan nem erdemelsz tobbet!