• NEXUS6
    "Mondj egy jobb rendszert, de ne csípőből, hanem hogy egy kicsit gondolkodsz is a problémán."

Bameg nincs jobb rencer!
    De ez nem azt jelenti hogy ez a jelenlegi jó. Mintha azon keseregnék, hogy felrakom a fészbukra az ótvar képeimet, aztán minden hülyét bejelölök, ők megnézik, aztán visszaírnak, hogy egy idióta fax vagyok. Aztán még én követelhetek kártérítést jogi úton. Nonszesnsz, de kb ez zajlik, csak nagyban.

Ha csinálok egy csini ikonkészletet (amit én nem neveznék egy nagyon kreatív, innovatív tevékenységnek), meg néhány látványos effektet a kezelőfelületre és látom, hogy bejön az embereknek, akkor nem azon kell keseregnem, hogy vazze az epigonjaimtól szerzik be ugyan ezt a fajta terméket és ezért mindenkit beperelek, mert tőlük is megpróbálom lenyúlni ilyen címen a profitjukat. Hanem még többet adok el az enyémből, kitalálok még valami újat, viszem a kezdeményezést. Az hogy leáll az Apple ilyen helyzetben jogivitázni, az kb olyan mint amikor az óvónéni visszadobja, mert a homokozóban homokkal fejbekúrta Ágika. Meg azt is, hogy kezd kifogyni az ötletekből így azt próbálja védeni, amije van.

Szal mi a jobb rendszer?
    Innováció, egy lépéssel a többiek előtt járni és kihasználni ezt, amíg lehet. Erről szólna eredetileg ez a kibaszott kapitalizmus. Nem?