• Szefmester
    #35
    A varázslókat kihagytad! ;)

    Amúgy miért van olyan érzésem hogy egy újjászületett Tau szólott hozzánk?

    "az egyik, hogy eleve egy robot tett le minket vagy hogy idegenek génkisérletei vagyunk, mint a Prométeusz című alkotás is sugallja. "

    EZ mind szép és jó.. most már tudjuk hogy alakult ki a FÖLDÖN az élet, de azoknál hogy alakult ki akik itt kialakították?

    "Nehezen hihető hogy direkt génkisérletek nélkül az addigi macskanagyságú madárpókokból és skorpiókból, és a viszonylag kicsi biodiverzitásból mindjárt röpképes (és nem is akármilyen röpképességű) genom jelenjen meg a szinten."

    Mindenféle direkt behatások nélkül szelektív választásokkal folyik a hagyományos növény és állatnemesítés... Ha egy bogárnak a túlélésre az esélye 10% és annak a fajtársának aki genetikailag módosult egy mutáció miatt 20%, akkor előbb utóbb domináns megjelenése a bogárnak az új rejtőszín, egészen addig amíg egy új mutáció nem bizonyul életképesebbnek, vagy amíg a ragadozók nem adaptálódnak.

    Vedd úgy a dns másolódását mintha floppy lemezeken szállítanád a CD-nyi filmet.. előbb utóbb valahol megsérül egy két bit és ha nem is lesz használhatatlan, de látható vagy hallható lesz a módosulás.