• Papichulo
    Nekem sajnos a legnagyobb gondom az, hogy idom nincs jatszani. Itt all az xbox360, a ps2, az nds, stb... es egyiken sem jatszom semmit. Bezzeg regen amikor meg fizettek is ezert nekem... ;)

Neha az iPad-en szoktam egy kicsit jatszani, de meg azon is sorban allnak a jobbnal-jobb jatekok es egyszeruen nem jutok el oda, hogy jatszak vele.

Szoktam latni par helyen, hogy irnak steam akciokrol es tenyleg vannak nagyon jok, plusz a kicsit regebbi jatekok megvetelevel is tudok azonosulni.

Termeszetesen nem mondom, hogy en sohasem hasznaltam illegalis programokat, de hidd el, hogy fejlesztokent azert eleg rossz erzes, ha meg az $1-2-os iPhone jatekod is masnap megtalalhato a neten... arrol mar nem is beszelve, ha valami komolyabb rendszeredert nem fizet egy multi, mert sajnos mar ilyen is tortent velem.

A lenyeg, hogy abszolut ertekelem, ha valaki megtiszteli annyira a keszitoket, hogy penzt ad a munkajukert (a game worth playing is a game worth buying :)) es nem csak azert nem lopja el, mert fel, hogy elkapjak. En ugy latom, hogy ha valakit nagyon el akarnak kapni - mondjuk nemzetbiztonsagi erdekbol - azt ugyis elkapjak, de par alkalmi jatekletoltovel nem fognak foglalkozni.