• levente68
    #1
    "az iTunes általános szerződési feltételei alapján hiába vesz meg valaki egy zeneszámot, az továbbra is az Apple tulajdonában marad, a vásárló csak bérli a nótát a kaliforniai vállalattól. Az Apple tiltja a megrendelt dalok bérbe adását, kölcsönzését, eladását, licencelését, terjesztését és nyilvános lejátszását, így az adott termékek természetesen örökségként sem jöhetnek szóba."

    Valószínűleg az évek alatt elnyalogatott jégkrémek ízét sem tudja örököltetni senkivel.

    Semmit sem fog elérni, esetleg egy olvasás tanuló kurzusra meghívják.

    Mindazonáltal tényleg felhívja a figyelmet egy érdekességre az iTunes működésében, de ha az nem tetszik, meg lehet venni az albumokat CD-n.
    Ja, hogy az nem tetszik? A választás lehetősége adott és adott volt mindig. Jó ötlet a zeneszámok egyenkénti vásárlása, ami így olcsóbb volt, ugye, csakhogy maga a zeneszám ebben a formában nem birtokviszonyba került.
    Puff neki.

    Kérdés persze, hogy mikor meghal, valaki törli az account-ját és így a kislányok nem használhatják? Mert ez érdekes móka azért. Hiszen valószínűleg páran meghaltak már a cég partnerei közül, csak arról nem értesülnek a médiából, így valaki használja tovább. Kíváncsi lennék az erről szóló törvényre, kizárt, hogy ne rögzítették volna a lehetőségeket.