Szefmester#19
Erre az esetre találták ki azt a menüt hogy beállítások. Ott pl teljesen el lehet kurvítani a rendszert, és a felhasználó lesz a domináns egyed, nem a program. Nálam asztali gépen is csak megkérdezi hogy van frissítés.. letöltsem? Ha azt mondom nem akkor nem tölti. Jól idomított. AZ hogy vannak olyan 1bites júzerek akik a menü szóra az étterem étlapja, a beállítások szóra pedig fotó kompozíciókra asszociálnak hát sajnálom.
Szar a firefox? Mitől? Ha meg szar akkor ne használd kedves TARTYOM! Ha már tudod mire használni, és van mire mert a többi böngésző, és a személyes istened nem képes valamire, akkor vélhetőleg mégsem olyan szar. Én évek óta használom mint elsődlegest. Még a 2.5 környékén kezdtem. Azóta kipróbáltam a naaaaagy krómot is... kicsit kopottas, kicsit buta.. de legalább gyors. Ellenben nekem nem számít az hogy 5 másodperccel később jelenik meg a böngésző, vagy 0,2másodperccel lassabban jelenik meg az oldal első betűje. Ellenben jobban be tudom állítani, jobban személyre tudom szabni. Megpróbáltam pár hete a króm friss verzióját, és a kiegészítőit/bővítményeit.. háááát.. nem voltam elragadtatva.