stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa Jr
    #988
    Minden széf nyitható, mindössze a kódot kell levadászni. Ezek egy jó része nem lesz elírva sehová, szóban hangzik el (mint az említett manus irodájában állóé is, ennek a kódját a rostoki gyárban lévő elgázosított épületben lévő duty hullánál lévő hanganyag tartalmazza amit meghallgathatsz mikor felveszed de leírva nem lesz sehová, szósval a magyarítást sok eseten a hajadra kenheted majd, a lényeg nem lesz leírva csak szóban közölve, angolul, így inkább játssz angolul és gyakorolj mint várj egy magyarításra).

    A repair és tuning (már ha az erre alkalmas embereknél végzed és nem a készletet akarod használni) működik normálisan a javított változatban, mindössze az egyedi cuccok javítását vették ki (tehát például a gyengébb - minden védelme 5%-al kisebb mint a normál bolti stalker suit-nak és könnyebben is sérül -, Agroprom-ban talált stalker suit-ot nem tudod sem tuningolni sem javítani). A normál alap cuccok amik egyébként is tuningolhatóak voltak azok továbbra is javíthatóak maradtak. AZ egyedi cuccok (például a már említett páncél, vagy épp a storm/sniper obokan, sniper lr300, hangtompítós kora és így tovább) meg egyébként is gyengék a feljavíthatóakhoz képest.

    A noname SIN ügynököt leölheted, nincs szerepe. Úgysem hal meg, jön majd másik (vagy ugyanő, ez nem derül ki valójában). Ha rendesen működnek a dolgok akkor neki el kéne tűnnie/menekülnie mire elérnéd.


    Herold:
    Két napja már le lett írva. Nem hullánál van, hanem keress egy helyet az alagútban ahol egy csomó összedőlt és leszakadt cső van halomban, na azokra tessen felmászni és ott körülnézni.


    ataaa:
    Rámolj ki a kocsiból és szórj mindent a földre azt kész. Majd apránként elszállítasz mindent, a cucc ott marad, megvár téged. A sztoriban egy helyen úgyis elveszik az összes pénzed szóval felesleges a játék elején pénzt gyűjteni amit nem szórsz el azonnal jobb cuccokra és tuningokra.
    A későbbi helyeken meg kocsival nem tudsz majd közlekedni rendesen mert út nem lesz vagy annyi anomália lesz az utakon hogy a kocsival való közlekedés lehetetlen lesz.


    torma1:
    Lehetni lehet de egyszerű berakásnál azért többre lesz szükség hogy mindenhová integrálva legyen az új cucc, így amíg nincs tökéletes állapotban a mod én nem kísérleteznék új cuccok berakásával mert a csoda tudja mibe fognak belezavarni.

    A cordon-i számítógép kódja meg ugyanaz mint a többié, amit megtudsz majd a duty főnöktől mikor visszavitted a doksikat az X18-ból neki. Spec kódja csak az army warehouse-os gépnek meg pár laboros gépnek van (ilyen például az az x18-as gép amiről adatok kellenek Velesnek).