A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
ataaa #985 Sajnos arra nincs hatással a javítás. Ha lepottyant akkor sem javítani sem tankolni sem rakodni nem tudsz bele. Szóval erre kellene megoldás. Épp hogy lifegett rajta a pótkerék, mégis 100%-osra mondta az állapotát. Azért csak sikerült bevinnem a bárhoz, így már 2 kocsi parkol ott. :-)
Nyugtassatok meg hogy a játék folyamán nem lesz ott olyan csete-paté, hogy a kocsijaim megsemmisülnének. Az egyik ott áll ahol őrködik a kapuban 3 dutyis, ahol vannak azok a fém fedezékek is, a másik kicsit arrébb a kereszteződésben.
Great Metal Factoryban összefutottam banditákkal. Rám támadtak, de kicsináltam őket. Aztán hallottam a hangjukat egy helyiségből. Ott ültek a tűz mellett de nem nyitottak rám tüzet. Gondoltam nem vettek észre így gyorsan lekaszáltam őket. Remélem nem probléma...már félek hogy kit lehet megölni és kit nem. :-) A vezérük eutscher Lecouvreur (lehet hiányos a név, ennyit láttam belőle) volt. Halottak. :-)