stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa Jr
    #975
    Egy épületet keress a bal alsó sarokban amit zöld füst vesz körbe (ez a HQ épülete amiben bevetették a gázt amiről szövegelt neked a muki). Na oda menj be, de mielőtt belépsz aktiválj egy gázálarcot. A hulla a második vagy harmadik szinten lesz, a bloodsucker meg mászkál a zöld füstben valamelyik szinten, szóval nem lesz egyszerű levadászni, de az óra ketyeg, mivel nem tart örökké a gázálarc (kb 5 perced van real time levadászni a dögöt mielőtt újabb gázálarcot kéne aktiválnod).

    Az a stalker aki megvizsgálta a röpködő hullát az meg a te karaktered volt, nincs ott más míg ki nem nyírod a 3 hullához kötődő 3 bloodsucker-t (az első aki az épületek közt az utcán támad az nem számít). :)

    torma1:
    Hallgasd a katonák beszélgetéseit és majd valamelyik elkotyogja. A gépnek mondjuk megtaláltam a kódját valahol (talán Rostock factory-ban az ottani katonai ellenőrző ponton, míg az egyik bloodsucker által leölt duty-s fickó pda-jából meg a bárban lévő duty széf kódját lehetett megtudni mert a beszédében a haldoklás közben elmondta az áldozat és aki figyelt - mert szövegként nem jelenik meg - annak egyszerű a dolga).