stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa Jr
    #962
    Hogy bemehess tudnod kell a jelszót. Ezt megkapod az alul lévő kereskedőtől (stalker kereskedő, nagyjából a pálya alsó szélén középen lesz a manus egy épületben) ha teljesítesz neki egy feladatot. Ehhez szerválnod kell egy javító készletet a közeli pumpa telepről (pont az épületével szemben van de ott dekkol 2 burer akik nagy eséllyel lerohannak majd míg benn beszélsz a manussal, kinyírva mindenkit) meg az ettől északabbra lévő bandita tanyák egyikéről egy rádió előlapot.

    Ha megvan a jelszó csak odasétálsz a kapunál lévő házban lévő zsoldoshoz és bemondod neki a jelszót. Utána bemehetsz. Benn lesz egy kereskedő aki az orosz fegyverekhez árusít lőszert (a lenti kereskedő meg a nyugati stukkerekhez).

    A csatlakozást megteheted a bárnál. Van fenn is egy Duty főnök az egyik épület mellékszárnyában ácsorog egy szobában (ugyanaz a hosszú épület amelyiknek a tetején ott lebzsel egy duty szerelő is, ez pont keresztben áll a bejárati kapuhoz képest amin ha bejössz akkor menj végig a vele szemben lévő hosszú csarnokon, majd fordulj balra és az ott lévő hosszú csarnok épület lesz az aminek az oldalszobájában van a főnök, illetve ki lehet menni lépcsőn a felső részre ahol egy szerelő van). Ez két lépésben fog lezajlani és kell hozzá 14000 RU is meg két feladat teljesítése. Utána leszel teljes értékű tag.