stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • dez0wave
    #74
    zmok: eléggé ledöbbentek, de ugyanakkor a tulajdonos kezében van a döntés. Azt tudni kell G-ről, hogy sosem tesz elhamarkodott döntéseket, és utána sosem változtat azokon. Nem igazán pénzzel volt a gond, hanem inkább azzal, hogy látta hol áll a project, plusz ebben a mai világban eléggé rizikós pc exclusive játékokat csinálni, más platformokra meg nem volt felkészülni a régi stalker-team, ezért inkább úgy döntött, hogy nem csinál pénztemetőt, hanem még idejében leájjítja a folyamatokat. A játék maga nincs eltemetve, se nem kidobva, csak majd ha lesz rá elég ember, és elég tapasztalattal más platformokra is, akkor folytatják. A cég még nem zárt be, elég sok kósza pletya megy a neten, de ezt én cáfolni tudom, mivel napi kapcsolatban vagyok velük, és látom, hogy melóznak. Aki kicsit utána is jár, a dtf és linkedin oldalakon lelhet jócskán gsc alkalmazottat, van ott pálya szerkesztő, modellező, minden ami kell. Egy éra véget ért, a stalker team lelépett, "majd lesz más", én nem aggódnék feleslegesen.

    ------

    Cradle pálya dizájnja személy szerint nem tetszik, túl sivár, elbírna még jó pár fát, bokrot a terep, a házak berendezése tetszik, és a sztori is jól hangzik. Habár manapság inkább játszom poszt-apokokaliptikus játékokkal, mint fantazi kalandokkal. Survarium az nagyon jól néz ki, végre nem szűkölködik a táj a növényzetben sem, egyedül csak az online játékmóddal nem vagyok kibékülve, de biztos meg fogom nézni, ha kész lesz. Ami még érdekes most, az a Nuclear Union.

    ----

    Gépigényről annyit, hogy a SoC-hoz képest magas, mai viszonylatban normál. Nekem egy régi 2009es konfigom van, e8400as proci, 8g ddr2 1044mhz ramok, meg egy ati hd5770 1gb vga, és zökkenőmentesen fut 1920x1080ban maxon. A pályák nagyok, sok a növényzet rajtuk, meg a fű is sűrűbb és nagyobb, ezek összességében eléggé terhelik a gépet, ezért is írtam, hogy a SoC-énál magasabb a gépigénye.