stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Pares
    #682
    Az egyetlen dolog, ami eddig idegesített, a helikopter, nem hangosodik vagy halkul a távolság függvényében, rögtön max hangerővel megy, szinte egyfolytában köröz, szóval mindig hallani, és egy idő után kezd idegesítővé válni. Ami még rosszabb, hogy még mély, földalatti bunkerekben is hallani, ami röhejes. De pl. Sid bunkerében, ahol felébredsz, ugyan úgy hallani a felszínen éneklőket és egyéb hangokat, mint ha ott lennének mellettem. Szóval hiányzik valami a hangrendszerből, ami szabályozná, hogy mit milyen távolságban és hol lehet hallani, mert akár hová megyek, mindig olyanok a hangok mintha a felszínen rögtön a hang forrása mellett lennék.

    De eddig igazából nagyon élveztem, csak a hang effektek rontottak el néhány szitut. Főleg amikor Sid zombis küldijében tovább mentem befelé a bunkerba, jó mélyre, és még mindig hallottam azt a rohadt helikoptert. Na akkor forogtak a szemeim rendesen... :D