stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
 • ntex
  #355
  Amit leírt:

  A stalker megjelenése előtt 4 verziója szivárgott ki, abból három 2001-2002 körüli változatok, a negyedik 2005-ös de csak egy multiplayer beta ami nem érdekes. A HL2 2003-ban szivárgott ki ami közel sem állt készen és a játékot kiadták 2004-ben. A Lost Alphának egy 2013 őszi BETA verzióját lopták el ami a a komplett játék, összes pályával, összes sztori küldetéssel, meg egy rakat buggal és az új teszt-renderrel. Most megint el kell halasztanunk egy évvel és újra csinálni a játékot hogy ismét érdekes legyen. Talán el sem tudjátok képzelni mekkora nyomás volt rajtunk az évek során. Ha hónapokat dolgozunk rajta, vagy egy év alatt megváltoztatnák, idővel kiadnánk, a modderek darabokra szedik a most kiszivárgott verziót amiket aztán beépítenek saját modpackjaikba és az érdeklődés el is tűnik teljesen. Még ha Steamen vagy máshol meg is jelenne a legtöbben leszednék torrentről vagy máshonnan. Mostmár ingyenes lesz, támogatott lesz, és ha szeretnétek minket támogatni pénzzel van paypal számlánk a fő oldalunkon.

  Kemény döntés volt amit gyorsan kellett meghozni de meg kell értenetek hogy nem akarjuk az életünket abba a játékba ölni ami nem lesz a miénk teljesen. A LA 50%-ban a miénk, 50%-ban a GSC tulajdona. Megbeszéltük a lehetőségeinket, találtunk is egy megoldást (hosszú távra) ami talán profitáló is lehetne mindkét fél számára. Biztosak lehettek abban hogy nekifogunk valami újnak a jelenlegi project kiadása után, de bővebb infó majd később :)

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Csak nem a STALKER 2-ről lesz szó?