stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Stalkerplayer
    #2989
    Szia!

    Nézelődtem, de nem vagyok benne biztos, hogy kompatibilisek vele. Én is a seva és pss öltönyök felé nézelődtem, viszont a nehezebb szinteken azt vettem észre, hogy nagyobb fenyegetés az ólom rám nézve miután megszereztem azt a kütyüt ami a minimapon mutatja az anomáliák elhelyezkedését.

    Az előzőhöz: idejét nem tudom mikor használtam csalást egy játéknál. 20 éve volt utoljára mikor még gyerek voltam. Azóta sehol nem volt példa, hogy szükségét érezzem. Az ilyen játékoknál külön szeretem a kihívást, hogy meg kell tervezni egy-egy túrát, számolni a súllyal, lőszerrel, egyebekkel, menteni előtte, korrigálni azt követően. Számomra a lényeget öli meg a console az ilyen játékoknál. Ezzel nem ítélek el senkit és nem kritizálok, csupán szeretek szenvedni. Ha túljutok egy krízisen úgy, hogy nem vettem számba egy negatív tényezőt és 100X töltöm vissza majd mégis sikerül, az még nagyobb elégedettséggel tölt el.
    Utoljára szerkesztette: Stalkerplayer, 2019.10.29. 16:25:41