stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
 • molnibalage83
  #2881
  Köszi az összefoglalást. Ez alapján nem sokról maradtam le. Karácsony óta csak ezzel játszottam. Ennyi idő alatt sanszosan 2-3 RPG-t is végigtolhattam volna úgy, hogy nem baszom fel folyamatosan az agyam... (Pl. a Wolf Among Us-t és az új LiS-t.)

  Nem lenne rossz ez a játék, csak totálisan el van paraméterezve a környezet és emiatt nem fun...

  Sokszor tettem félre napokra vagy majdnem egy hétre. Most is ez volt. A Monolithos csávók nekem estek minden ok nélkül már az első megérkezéskor is. Akkor simán elhúztam közöttük autóval és kész. Másodjára már nem ment, harcolni kellett.

  Az RPG-s fickón is úgy lendültem át, hogy saját magát nyírtak ki, mert fedezéket találat el előtte. Aztán ahol a felveendő cucc lett volna először felbukkant 1 db csávó. Aztán még egy. Amikor már kb. 15 hulla volt és jó sokszor megint kinyírtk, és az épületben bent 3-szor nyírt ki valaki, akiről azt sem tudtam hol van, mikor lopakodva mozogtam akkor lett elegem ebből az egészből.

  Meg az, hogy ugyanazzal az 5.45-ös AK-vel engem kb. insta kinyírnak, de én még headshot vagy headshot közelivel is tárakat pumpálok az ellenbe... Az SVD sniper puskával már jobb volt, de ebből a kb. 15 fickó kinyírásához a kb. 60 ammo felét el kellett lőnöm...

  Pedig olyan szépen indult... :(