stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
 • mcmoha
  #2878
  Sajnálom, hogy besokaltál és nem játszod végig, de megértelek mert néha én is iszonyatosan felidegesítem magam, de akkor pár napra félreteszem aztán játszok tovább. A mejelenés óta minden verzióval játszottam és eddig kettővel végig is vittem, kiismertem a stikliket ezért csak ritkán szopat meg a mod.
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  A Radar nevűpályán nem kell ellenségeskedni a monolittal mert a végén jön egy kitörés és mind megmurdel. Ha nem ismered a pályát akkor párszor a karaktered is kimúlik mert a legrövidebb úton a leggyorsabban kell elfutni abba a kalyibába ahol a mutáns cuccai vannak. A feljárat a betonkerítésen olyan jól el van dugva, hogy szinte lehetetlen megtalálni. A kitörés alatt nem mehetsz be abba a házba ahova a monolit menekül mert azonnal ellenségesek lesznek és kirtanak.
  A további sztorira csak nagy vonalakban emlékszem: A Radarról bejutsz a pripjati csatornarendszerbe, amelyen keresztűl eléred a várost. A csatornarendszer egy iszonyatos labirintus és persze világítás sincs mindenhol. Sokan itt adják fel a játékot. Én szereztem egy térképet (netről), de még annak a segítségével is szoptam rendesen. A Pripjati eseményekre nem nagyon emlékszem de talán ott találod a dekodert az erőműben lévő ajtóhoz? Az erőműben vagy a katonasággal vagy a Duty-val harcolsz eggyütt, kb ezer mutáns támad több hullámban meg monolitosok is. Átjutsz az erőmű hátsó udvarába, ott egy kis tankvezetés után harcolsz még egy kicsit aztán a Generátor pályán valamelyik haveroddal (Ghost vagy Guide?) találkozol aki kikodolja az X2 labor ajtaját és ott hosszú bolyongás meg harc után kikapcsolod a Zónát tápláló generátorokat. Egy teleport átvisz egy teljesen békés Generátorok pályára a temetőben találkozol a haverral és megbeszélitek milyen fasza csávók vagytok. Vége. Teleportálsz a Cordonba, Szidorovics bunkerébe és játszhatsz freeplayt amiben elég sok új küldetés van, újra bejárhatod a Zónát, az eldudosott cuccaidat meg a kocsit természetesen megtalálod.

  Ha részletesebb leírásra vágysz akkor itten van: http://stalker.wikia.com/wiki/S.T.A.L.K.E.R.:_Lost_Alpha
  Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2018.02.15. 11:18:04