stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • LuiPuttony
    #2872
    Sziasztok!

    Lenne egy-két kérdésem remélem tudtok segíteni!

    Amikor a Forestnél megyek a papírokért a bányába, akkor találkoztam egy faszival aki elterülve agonizált az aszfalton és rinyált hogy segítsék a bányában lévő barátjának, de mint kiderült a bányában csak egy controller van és egy anomáliákat ami bent tart ameddig nem szedem fel a compasst. Amikor megöltem a controllert és kijöttem eltűnt többet se láttam. Ki az a faszi az a kérdésem? Mert ha megölöm akkor elsötétült a kép és nagyon hangos sikolyokat hallottam.

    A másik kérdésem a haveromtól jön.

    Constructionnél jár, a dutynak csinál küldetést (help the rest of the duty group "find the duty strike team" után kapta amikor megmentette a dutys csapatot 3 kímérától), de miután segített a faszinak sem ment tovább a küldetés. Elvileg kettő dutysnak kellene lennie ott kettő meztelen burerrel, de csak egy fekszik a földön és egy meztelen burer. Nem tud haladni szerencsétlen a sztorival emiatt.