stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • mcmoha
    #2845
    A kék USB-t a játék elején a Proverb nevű fickótól kapod akivel vaddisznókra vadászol. Úgy emlékszem ha az invertoryban van és rákattintasz a tulajdoságainál le van írva hogy a használathoz duplakatt kell.
    Azt a fehér dobozt (ha Agropromban találtad) a bárosnak kellett volna leadni. Ha a doksik is onnét valók akkor azokat a Cordonban Szidorovics vette volna át. Én nem találtam meg mindet (7 van), de kevesebbel is beérte, viszont rájöttem, hogy ezért valószínűleg nem fogom látni a játék, egyesek álltal titkosnak nevezett egyik befejezését.
    Én atartalék cuccaimat eleinte a Bárban aztán Yantarban a végén Csernobilban tartom. Keveset autózok mert a hajam égnek áll az irányítástól. Na jó ez nem autószimulátor. Mivel nem sokat hajtom a kocsit mindig elég volt a benzin amit a pályákon találtam.
    A fast travel csak ebben a verzióban került bele a modba, azért ilyen. Az elején nem juthatsz el akárhová mert összezavarodna a történet ha egy későbbi pályán renitenskednél.