stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
 • molnibalage83
  #2843
  So, volt ez még az X18-ban. Akkor duplaklikkeltem két USB-t, amik láthatatlan mountban vannak azóta is. Az X18-ba lehet, hogy visszamegyek, de nem tudom, hogy mit nem találtam meg. Ezek vannak nálam. Számomra furcsa, hogy egy rakás quest tárgyat nem kért el senki tőlem...  Az 5.56-os Sniper puska mellett levő doboz sem tudom, hogy mire jó, ezért nem adtam el.


  Elég szép fegyvergyűjteményem van, hogy ne kelljenen lehetőleg lőszert venni, hanem azt a fegyót kapom, ami kell és van lőszer. Csak emiatt mindenhova auótval kell menni és ez néha egészen idegtépő. Este szart sem látni, mert a fejlámpám (!!!) erősebb, mint a koszos Lada fényszórói... Az autóvezetés sanszosan azért nem került bele régen a játékba, mert egy rémálom. Minden szarban elakadsz, stb.

  Mivel ennyi cuccod van lényegében mindenhova kocsival kell menni ---> Minden tankolás 1000 zsé. Hiába csinlom takarékosan, akkor is. A fast travelre rájöttem, nem társat szerződetek, hanem az a fast travel.
  Pénzért.
  Egyirányúan..
  Mindenzt 2017-ben...

  Mekkora játéktechnikai ökörség ez...? Komolyan mondom, hogy a fejemet fogom...
  Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.01.29. 08:11:45