stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
 • molnibalage83
  #2834
  Az alap Stalkert elvittem addi, hogy már Yantarban szórkazotam és akkor találtam meg ezt a topikot. Mindenféle MOD nélkül toltam. Most már haladok a történettel, de zavaros.

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Engem hívnak Streloknak, de mégis aktív az a quest. Most akkor én vagyok vagy nem? Gondolom később kiderül


  A probléma továbbra is a teljes balanszolatlanság. 2. szinten is a katonák és egyes humaonid ellenfelek szinte insta kinyírtak a menekülés során, a sima kék ruhás banditákat meg halomra mészárolom. Volt olyan talpig vasban levő katona (?), akik kb. 5-6 fek ás nagy körüli lövést túlélt. Stalker szinten... Izé...

  A játékban levő pénzeken és árakon azt látom, hogy sajnos azzal az aspektussal készült, hogy farmolni kell. Ezért mindenhova autóval kell menni - ez sokszor szenvedés - és vissza Crodonba, hogy eladhass mindent fegyvert, amit kilootolsz. Sehol nincs az, ami egy ilyen survival szerű játéknál jó lenne. Lopakodás és elkerülés. Kár... Pedig sanszosan megoldható lett volna.


  Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.01.27. 11:32:54