stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
 • molnibalage83
  #2825
  Csak kb. semmi összefüggést nem látok abban, hogy mit és miért csinálok. Menj ide, menj oda. Strelok lesz gondolom a főszál, de most ott tartok, hogy azt sem tudom megmondani, hogy melyik quest a főszál...

  Az külön vicces, hogy egyes PDA dumákon kapott quest-t nem tűnt el azután, hogy beszéltem a fickóval. Most megyek el a kutatókoz Yantarba és megkersek majd valami hullát aztán az erődben. Az X18 labor quest nem tűnt el, de az sem rélmik már, hogy akkor jártam-e már abban a laborban vagy nem.

  Összefolyik az egész. A játék eddig szinte a lootolásról és időpazarlásról szól. Eddig veteran nehézségen toltam, de most lentebb húztam stalkerra, így le tudtam gyakni más a ugrabugráló kutyákat is ahol Veles (?) van. (Asszem ez a neve.)

  A szerszámokért is átkutattam a falut a korábban felsorolt helyeken, de egyelőre pincét nem is találtam, pedig minden épületbe bementem.
  A játékban azért van elég pézem, mert notóriusan visszapakolgatja az ellenfeleket Crodonba a gyárba és a hídhoz is. Kinyírom őket és abból 5-10k is kiön egy alkalommal.

  Az 5.56-os lőszerrel tüzelő távcsöves fegyveremet viszont elvesztettem. Mentés és visszatöltésnél előfordul, hogy valami rejtélyes oknál fogva eldobja a fegyvert a karakter és ezt nem vettem észre. Szóval most csak távcsöves AK van 7.62-es lőszerrel meg erősebb pisztolyok.

  A játék fő problémája az, hogy egyszerűen üres. Hatalmas térkép, amin kb. nincs semmi. Az autóval meg n+1 visszatöltés kell, hogy megtaláld az utat az anomáliák között. Ez nem izgalmas, inkább sokszor idegesítő...

  Tudom, hogy szemétség más AAA játékhoz mérni, de azoknál sokkal egészségesebben lövik be az arányokat. A Dying Ligth pl. erre a kedvenc példám. A sztori kis túlzással elfér egy A/4-es lapon, a karakterek sablonoksakt, de a játék üteme hibátlan volt. Itt ezt hiányolom.

  Hiába nézek fel/le és nézek be mindenhova nem találok olyan lootokat, amiket lent említettek. Kis túlzással már csak becsületből tolom, mert érdekel a vége, de néha már inkább vágnáma sarokba, hogy toljam a LiS új részét vagy a Wolf Among Us-t vagy bármi mást...Eddig legalább 60 órám van benne szerintem és még mindig itt tartok. A Witcher 1 része volt 64 óra nekem, de abban ehhez képest volt ám tartalom bőven.
  Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.01.22. 10:33:53