stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • mcmoha
    #2699
    Lesznek valahol szerszámok de már nem emlékszem hol. :D Annyira nem is fontosak mivel Fox az első két szintet alapból tudja fejleszteni és az egy jó ideig elég is. Mivel mostmár vannak benne stalkerek akik bárhová elvisznek nem egy nagy szám később visszautazni hozzá a szerszámokkal.
    A kis csuklyás világító szemű izét nagyon nehéz kinyírni, de ha sikerül olyan közel kerülnöd hozzá, hogy menekülni kezdjen előled akkor hétulról szitává lőheted. A legjobb a sörétes puska.
    Az Agropromi katonasággal nekem is tele a tököm, már vagy háromszor újrakezdtem azt a küldetést de még nem sikerült.
    Az elején a Proverb nevű fickó adott egy kék színű USB-t, ha kétszer rákattintasz a PDA-don előjön a Skill modul. A játék során pontokat kapsz és azokért cserébe fejlesztheted négy tulajdonságodat. Okosan kell dönteni mert soha se fogsz annyi pontot szerezni, hogy mindet a maximumra húzzad. Pl a sharpsooter jó arra is, hogy ne hiányozzon annyira a pontosságra fejlesztett fegyver.

    Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2017.12.28. 08:14:17