stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa
    #2417
    Vakonddal akkor tudtál volna beszélni, ha kilökdösöd onnan és el tud sétálni a lejárathoz.
    Sztrelok cucca az egyik szellőzőben van. Van két íves folyosó, amiben vérszívók vagy katonák tanányázbak, mér nem emlékszem pontosan, az egyiken zöld trutyi anomáliák. Ez a "külső" folyosó. A két végén egy-egy átjáró a párhuzamos ívelt folyosóra. Az átjáró szobák egyikében ha felnézel, egy félig leszakadt szellőzőcsatorna látszik. Ott van egy pendrive, úgy lehet elérni, ha felugrasz az ott ácsorgó, tologatható betegszállító asztalra.
    Arra nem emlékszem, ebben a verzióban megvan-e Sztrelok rejtekhelye is. Azt a "belső" íves folyosóról lehet az alapjátékban elérni. Van a falon egy nagy lyuk, ahova ládákról fel lehet ugrani, majd leguggova bemászni. A végében egy létra vezet föl. Ez Sztrelok csapatának rejtekhelye eredetileg. Annyi moddal játszottam már, hogy tényleg nem emlékszem, ebben ez megvan-e és innen megközelíthető. Van mod, ahol a fenti folyosóról nyílik az ajtó a szobába, de alapértelmezetten az ajtaja nem nyitható. A fenti folyosó meg a belső ívelt folyosóvégén kévő lépcsőháton át elérhető.