stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • basho
    #2377
    Meglehet, hogy mondasz valamit. Arra már régen rájöttem, hogy az LA sok Stalker játék ötletét egyesít magában. A helyszínek olykor ismerősek. Még ha nem pont ugyanolyanok. Igazad lehet tehát az átvett, megörökölt hibákkal kapcsolatban is... Tudom, hogy ez a játék nem került boltokba.
    Igazából ajándék.
    Örültem Neki.
    Aztán játszottam a legelső verzióval, és már nem örültem annyira.
    Fölrémlett lelki szemeim előtt a SHOC legelső, javítások és kiegészítések nélküli változatának emléke. Amikor is csak a makacsságom vitt előre! A "márcsakazértis!" érzete.
    Sejthetitek, mennyire nem volt könnyű. Most ugyanezt érzem. De most hamar megjött javítás. De azért bugos ez a játék is, amúgy rendesen. Hiába a javítás. Már nem számolom, hány alkalommal vágott ki a játék. Ahogy most is - azért tudok itt lenni, és válaszolni a megértő, segítőkész hozzászólásodra... Holott inkább tolnám a LA-t.
    De ezzel nem lehet más semmit sem kezdeni: "Engine error. Last line in stack trace:
    CDialogHolder::IgnorePause()+3518 byte(s) F:\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\bins\xrGame.dl"
    Csak nyelni egyet, és játékállást törölni...

    Másról: mert nem került botba, attól ez a játék bizony csak termék marad. Nem eladásra szánt kész (netán csak félkész??) termék. Nem akarok benne többet látni, mert akkor minden napomat ezzel a játékkal kellene töltenem. A "félkarú rablónál" és a pókernél tízezerszer jobb és izgalmasabb játék, de ez nem lehet hivatkozási alap. Hogy nézne már az ki?... Ez egy szép grafikájú, izgalmas, majdnem tökéletes játék. De sajnos csak majdnem.

    És az pld. hogyan hogyan nézne már ki, ha kiadok egy könyvet, teli szerkesztési és más egyéb hibával? Mert abban nem lehet utólagosan javítani. A szakma pedig megjegyzi, és egy életre elmeszeli az írót-kiadót egyaránt. Muszáj rögtön-menten-azonnal tökéletesnek lennie.
    Én is Türelmetlenül vártam az La-t. Szívesen vártam volna még tovább is akár, ha még tökéletesebb játékot kaphatok.
    És nem idegen tőlem a vásárlás gondolata sem.