A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
Rony94 #2131 Ha gépvásárlás előtt vagy, de nem érzed magad eléggé hozzáértőnek, akkor először MINDIG kérdezősködj és kérj tanácsot mondjuk ITT. Én is nyáron vettem az új gépemet (lásd a leírásomat) és habár én a nagyját egyedül raktam össze, azért a biztonság kedvéért utánakérdeztem hogy érdemes-e valamit kicserélni és mondtak is egy-két hasznos dolgot, úgyhogy végül jól jártam, azóta is remekül működik a gép, igaz nem volt olcsó, de nem is számítottam arra hogy olcsó lesz (majdnem 250 ezerbe került).
Úgyhogy ha most tényleg másik videókártyát akarsz és játszani is akarsz 2012-2013-as játékokkal, akkor legalább egy ILYET vegyél, ha AMD kell, akkor egy ILYET. Lehet hogy sok ez a 30k, de ez alá sajnos nem nagyon éri lemenni, így is az alsó határnál vannak ezek a kártyák.