stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • basho
    Kellene az a bizonyos negyedi patch is, de nagyon-nagyon. A katonai raktáraknál a zsoldosbázis megtámadása közben elaludt a karakterem. Közben utolért egy kitörés is. A nyílt terepen aludt el, és nem pusztult el a karakter a kitörés miatt. Ez bizony nagyon-nagyon Komoly Hibákat és Problémákat jelez!! A kitörés után sok holtest jelent meg. De nem volt mód kizsákmányolni egyet sem, mert jöttek a kutyák, vaddisznók és egyéb nem kívánatos micsodák. Ettől - természetesen - már beadta a kulcsot, és annak rendje és módja szerint kipurcant a karakterem. De amikor újra betöltöttem a már elmentett állást, a holttestek egytől-egyig eltűntek. Ez roppant Kínos!! Azt gondoltam, hogy a játék végre hibátlan. Merthogy már javítva van.
    Tévedtem.
    Persze gyanakodhattam volna már az elején, amikor elkezdtek nem stimmelni a dolgok!!!
    Pedig nagyon-nagyon Sokat vártam, türelmesen. Majdnem egy esztendőt!!!
    A semmiért.
    Szóval - kellene az a negyedik patch!!!

Ja, és ugye nem képzelik el magukról egyes "rajongók", hogy ez is a vadonatúj (!!!!!!) számítógépem hibája, vagy netán az én hibám!! Még majd ezt is az Én hibámnak rójátok föl!!!!!!