stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Haji57
    Kérdésem lenne bárkihez! Letöltöttema torrentes varziót, de nem tudtam játszani, mert az egyes és kettes patch után is amikor a nagy ingoványban találkozom a dokival és lemegy a videóbejátszás kifagy és megkapom a zöld katicabogarat. Volt egy fórumüzenet, amiben azt írta kedves játékos társ, hogy már kétszer végig játszotta, amiben benne van az 1 és 2 patch és a magyarítás, de nekem ez a verzió sem ment tovább. Kérlek benneteket segítsetek, honnan lehetne működő verziót letölteni, vagy mit kell beállítani, hogy mennjen. Most egyébként ismét a torrentről letölthető verzióval játszom, amire ráengedtem az 1, 2, és 3 patch és a magyarítást, de ez is kidobál állandóan jön a zöld katicás üzenet. Kérek mindenkit segítsetek, ez életem legászabb játéke, de már negyedszer kellett újre kezdenem. Kérelek titeket aki tud segítsen! Köszönöm szépen a tanácsokat!