A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
Module #1970 Sziasztok!Sajna csak így az emlékezetből tudom elmondani: az Outskirts-hez közeli Chernobyl pályán voltam,oda kellett menni vmi kocsmában(az új Bárban azt hiszem) egy ürgéhez,de az nem reagált semmire,úgyhogy itt megállt anno a játék.(előzőleg több ízben is amúgy, de vhogy mindig meghekkeltem,ezt már viszont nem sikerült.) Az első patch után viszont nem olvasta a mentéseket,úgyhogy idézőjelbe mondva kibaxtam az ablakon a játékot.Azóta látom kijött még egy 1.3002-es patch.Az lenne a kérdésem hogy nincs-e vkinek 1.3002 patch-el mentése erről a részről.Légyszíves szánjon meg vki mert qva jó lenne tovább játszani,de előlről biztos hogy nem fogom kezdeni,fanság ide vagy oda.Könyörgöm vki szánjon meg. Plííz!Előre is köszöntem ha vki lenne olyan nagylelkű. 
Utoljára szerkesztette: Module, 2014.10.15. 00:05:21