stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Madi92
    Na, már megvannak a doksik, senki nem halt meg.(Még) Vagy 20x töltöttem be, mert valami bajuk mindig volt. És akkor most egy kis leírás, hogy miért "ehh" ez a része a játéknak. Sokatoknak ez nem újdonság tudom, de remélem erre is találnak megoldást majd.

Kezdem azzal, hogy vak sötét van. Minden fajta pilács nélkül semmit nem látni, persze ez nem akadályozta meg Sándor közlegényt, hogy szarrá lőjön, én csak annyit láttam, hogy piros a célkereszt aztán LOAD..
    Aztán, honnan tudja Pista őrmester, aki békésen alszik az egyik épületben, hogy a fél hangosan közlekedő személy az ablak alatt az nem Béla közlegény, hanem én? Load.
    Mivel még mindig nem láttam, mondom benyomom az éjjellátót, jobb nem lett, ezért felkapcsoltam a pilácsot is, gondoltam legalább lássam ki öl meg, érdekes módon ez senkit nem zavart. Jóska közlegény leszarta, hogy fényárba úszik minden, ő is csak a bakancsok hangjára ugrik mint Pista.
    Namondom szép, teszteljünk. Bebújtam egy sarokba, F5, Jóskát pofán lőttem. Persze volt hangtompítóm, erre fel Kázmér, Elek, de még Béla is eléggé beizgultak az emeleten . Onnantól már esélytelen volt lopakodni, így F9 Load. Szóval lapos kúszásban felmentem a 3.ig, persze világítva. Béla mellett elkúsztam, világítva. Doksi meglett, még egy stash is volt a közelben. F5. Most valahogy ki kéne jutnom! :D